ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ BLIZ SMOKE WITH SILVER MIRROR

Code: 52102-30

Διαλέξτε ένα άθλημα. Επιλέξτε μια δραστηριότητα. Το Bliz Breeze Nano Optics Nordic Light διατηρεί πάντα τα πράγματα καθαρά. Ένα ζευγάρι προηγμένων γυαλιών που ταιριάζουν απόλυτα με όλους τους τύπους αθλημάτων και δραστηριοτήτων. Το εξαιρετικά χαμηλό βάρος που συνδυάζεται με εξαιρετικά προηγμένες προδιαγραφές γυαλιών σας δίνει ατελείωτες δυνατότητες στην καθημερινή σας προπόνηση. Αφαιρέστε το Top Bar, συνδέστε το λουράκι για να τα κάνετε μάσκα, αλλάξτε το φακό, προσαρμόστε τα μπράτσα και το κομμάτι της μύτης. Έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για την επόμενη βόλτα.

Προηγμένο, αλλά εύκολο στη χρήση. Εξίσου ευπροσάρμοστο και αξιόπιστο. Αυτό είναι αεράκι. Σε αυτήν την έκδοση Nano Optics Nordic Light, τα έχετε όλα. Ένας εξαιρετικά προηγμένος φακός, ελαφρύς και όλες οι δυνατότητες ρύθμισης που θα μπορούσατε ποτέ να ζητήσετε. Συμπεριλαμβάνει ανταλλακτικό φακό, το άνω μέρος του σκελετού είναι αφαιρούμενο και υπάρχει επιλογή για τοποθέτηση ιμάντα αντί για μπράτσα (συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία). Το Breeze είναι η τέλεια επιλογή για όσους έχουν πολλά ενδιαφέροντα και πολυάσχολο πρόγραμμα.

Το Nano Optics Nordic Light μπορεί να συνοψιστεί με μία λέξη: ναι. «Μπορώ ..», ναι. «Έχει ..» επίσης, ναι. Αυτός ο ενιαίος φακός προσφέρει ελάχιστη παραμόρφωση και προηγμένο πολυπλεκτικό, επιτρέποντάς σας να βλέπετε τα πράγματα καθαρά ακόμη και όταν πιέζετε την άκρη. Το τμήμα Nordic Light εγγυάται καθαρή και ευκρινή όραση σε αυτές τις θαμπές, επίπεδες συνθήκες φωτισμού. Φιλτράροντας ορισμένα μήκη κύματος του φωτός, έχετε μεγαλύτερη αντίθεση και καλύτερη εικόνα των πραγμάτων. Ο φακός έχει αντιολισθητικό και αντιθαμβωτικό με ελαιόφοβες και υδρόφοβες ιδιότητες, και φυσικά θρυμματίζεται με πλήρη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

99,95

In Stock

Περιγραφή

Δυνατότητες προσαρμογής

Θέλετε προσαρμογές; Εδώ θα τα βρείτε! Το Breeze έχει αρκετές επιλογές για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα. Προσαρμόστε τη μύτη και τα μπράτσα του σκελετού, για την καλύτερη άνεση – αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή. Αλλάξτε τα μπράτσε με ιμάντα για να γίνει κανονική μάσκα, προσθέστε ή αφαιρέστε την επάνω μπάρα και αλλάξτε το φακό όταν αλλάζουν οι καιρικές συνθήκες.

Υλικά:

Το Breeze Nano Optics Nordic Light έχει ένα πλαίσιο κατασκευασμένο από TR90. Αυτό το υλικό είναι ανθεκτικό και ασφαλές, ενώ είναι χαμηλού βάρους και παρέχει εξαιρετική ευελιξία. Το TR90 είναι κατάλληλο για γυαλιά, καθώς είναι εξίσου άνετο τόσο σε υψηλές όσο και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο δεύτερος φακός που περιλαμβάνει η συσκευασία.